keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hiuksista


Mullahan on tosi luonnonkiharat hiukset ja jos en kuivaa niitä illalla suihkun jälkeen kuivaksi, niin aamulla ne on melko kikkurat. Toisaalta ihan kivat, mutta kun joka hius sojottaa eri suuntaa eripäin kihartuneena, niin vaikee niitä on pitää nättinä auki ilman mitään laittamista.


Että joskus toivoisin omistavani suorat hiukset, mutta toisaalta...  Jos haluan ne suoraksi, niin mun pitää kuivata ne mahdollimman suoraksi harjan avulla käyttämällä kaikkia purkkeja mitä hyllystä löytyy. Sen jälkeen suoristaa pieni osio kerralla ( käytän siinä yhteydessä Osiksen Flatlineria ). Että saisin hiukset pysymään ees tunnin suorana, tähän suoristushommaan menee yli tunti. En siis kovin usein jaksa tätä urakkaa, joten suoristan ehkä hiukset 10minuutissa. 10 minuutin suoristaminen jälkeen ne näytti vanhoilla hiuksilla tältä, ennen parturiin menoa:



Olin ajatellut jotain vähän liukuvärjäyksen tyylistä ja Ilkan kaa päädyttiin tämmöiseen ratkaisuun: Tyveen tummaa ja alaspäin raidoilla vaaleempaa. Leikattiin myös kuivat latvat pois, ei enempää eikä vähempää.
Tyytyväinen :) Nyt kaupungille Sallan kaa kattelemaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toisiks alin kuva: Onko sulla joku ketunhäntäperuukki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Tai oox joku kärppä :;D

Satu-Riikka kirjoitti...

Ville...