torstai 13. syyskuuta 2012

Kirjottelua pitkästä aikaan

Heippa, Täällä ollaan! Viime kirjoituksesta taitaapi olla sellaset kolme viikkoa ainaki, joten jos kertosin vähän jotain siltä ajalta. Jaa'a, mehän oltiin Laurin kanssa reilu pari viikko sitten käymässä Tampereella. Se oli vähä niinku extempore reissu. Käytiin ostoksilla Ikeassa ja Ideaparkissa ja sitten mentii Tampereen uuteen Scandic hotelliin yöksi. Se hotelli oli kyllä tosi moderni ja hieno! Illalla käytii heittää myös frisbeetä  parilla Tampereen kentällä.


Sunnuntaina ajeltii sitte serkun autolla takas Jyväskylään. Ostettii Ikeasta myös uus olkkarin pöytä mutta se oli ihan resu jo valmiiksi niin jouduttiin palauttaa ( Tänään just haettii postista uus kappale, kyllä sopii paremmin tähän meidän isoon olohuoneeseen kuin se edellinen ). Sitten  siitä parin päivän päästä lähdin Ykaan valmisteleen Äiskän 50-vuotisjuhlia. Ne pidettiin Alavieskan Lumikurussa ja kyllähän siellä kävikin porukkaa n.130 henkeä. Hirveenä  kuvia en kerenny ottaa enkä oo niitä Vilhelmiinaltakaa saanut. VILKKUU NIITÄ KUVIA ! :D


Saunottiin, jumpattiin, heitettii frisbeetä ja tikkaa, syötiin, juotiin ja laulettii karaokee mukavassa porukassa. Kiva paikka tuo Lumikuru järkätä juhlia !

Olin vajaa kaks viikkoo siis Pohjanmaalla päin, kävästii Laurin kotona myös ja Oulussa kattomassa Tarun uutta kämppää ja niin ees päin. Vimppana iltana lähettii Ylivieskan keskustaan ajeleen Janin kyydissä Laurin ja Sallan kaa. Sitten päädyttii Tsyllyn kaa Leskeen "parille" ja tanssittii oikeestaa koko aika. Yhen kuvan sain otettua vessasta. :D
Toista viikkoa takas Jyväskylässä ja en oikeestaa oo muuta tehny ku ollu pari päivää töissä ja käyny ahkerasti jumppaamassa Satsilla.  Mutta jatkan joku toinen päivä  kirjottelua! Nyt lähetää Laurin kaa nukkuu, Öitäpöitä!

4 kommenttia:

Vilhelmiina kirjoitti...

SATUU! :DD pyyä niitä tarulta ku annoin ne sille! ku sähköpostilla lähettäminen on niin hiasta... :/ tai tuuppa käymähä täälä päi niin saat;)

Samppa kirjoitti...

Salla lähteny perus baari ilmeellä :D

Satu-Riikka kirjoitti...

AIJAA, kysyn siltä sitte! :D Tuun kyllä käymäänki ku tässä kerkeän ;)

Satu-Riikka kirjoitti...

Perus Salla...