tiistai 22. marraskuuta 2011

Worms - jatkuu

Perjantaina shoppailtiin hieman viimeisiä ostoksia Wormsista ja illaksi suunnattiin tutuille viettämään iltaa. Meidän oli tarkoitus olla siellä ihan vähä aikaa, noin tunnin… Mutta ilta jatkuikin sitten tosi mukavasti siihen iltakymmeneen asti, eli sellaiset 5 tuntia siellä vietettiin! Tuli ainakin puhuttua englantia, saksaa englantisaksaa, suomea ja kaikkea siitä välistä. :D Iskä rakensi aikoinaan Jakobille ja tämän perheelle talon, joten sitä kautta tunnetaan tämä porukka. Jakob grillasi taas ihan hirveänä kaikkea mahdollista ruokaa pöydän täyteen. Sitten oli vielä iltateetkin, jonka kanssa montamonta sorttia keksejä ja karkkeja. Saksalaiset on kyllä jos en sanoisi niin melko vieraanvaraisia.


Lauantaina nähtiin vielä viimeinen tuttu pariskunta, jonka kanssa käytiin tutustumassa Wormsin kirkkoon. Olihan se hieman isompi kuin esim. Ylivieskan kirkko! Itsehän en hirveästi perusta mistään historiallisista nähtävyyksistä, mutta kyllä yks kirkko aina kuvaan mahtuu. :D Kunhan koko reissu ei oo pelkkää museoissa pyörimistä…






Sitten olikin jo kahvipaussin aika, mentiin tämän pariskunnan sijoittamaan kahvilaan päiväkahveille! Vanhukset otti erilaisia kahveja ja me nuoret otettiin kaakaot! Itselle tuli kermavaahdon kera.

Die nächste Station ist Frankfurt am Mein!

Ei kommentteja: