sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Satu täällä hei




Viime viikon sunnuntaina käytiin kattomassa Sallan kaa leffoissa ”Vain seksiä”. Leffa oli hyvä, ei ainoastaan edes senkään takia, että siinä oli Justin Timberlake toisessa pääroolissa… Eihän Salla? :) Laurihan oli koko päivän pelireissulla Tampereella, niin pidettiin sitten kunnon läskeilyilta. Ensin irtokarkkeja karkkikaupasta, sitten Salla osti vielä ”pienen” kupollisen poppareita ja limua!


Leffan jälkeen suunnistettiin meille (mun hyvän idean vuoksi) ja vedettii pienet sunnuntaikännit. Käytiin myös tsekkaa Jyväskylän meno sillon illalla 10 jälkeen ja voitte kuvitella kuin paaaaaaljo siellä oli porukkaa. Käytiin sitten vain Katseessa (En olis ikinä kuvitellu käyväni siellä, mutta se oli ainut paikka missä oli ees vähän ihmisiä. Liian Rock-henkinen paikka ehkäpä) yhellä ja lähin siitä Laurin kanssa yhtä matkaa kotiin.

Meillä on myös ollu koko tämän viikon kirpparilla pöytä ja eilen haettiin loput vaatteet poies, mitkä ei menny kaupaksi. Sanotaanko näin, että todella paljon meillä oli siellä tavaraa, että tilipäivää odotellessa! En tiiä oikein yhtään, paljon me saatiin voittoa. Pöytävuokra oli kai sen 27e + 5% lähtee myynnistä pois. Huomenna sitten tekemään lopputilitys, toivotaan että tulis vaikka 100e? Meillä oli niin matalat hinnat (lukuunottamatta paria laukkua ja nahkatakkia), niin tuo sata euroa käteen olis tosi jees.


Nyt kattoo Laten peliä, morjens!

2 kommenttia:

Tsylly kirjoitti...

Eeeeeee, eihän siihen Justiniin kiinnittäny mitää huomioo :D eiku.
Mu se oli kiva sunnuntai se :)

Satu-Riikka kirjoitti...

Eei niin. ;)