tiistai 20. syyskuuta 2011

Eräs viikonloppu

Kirjottelen taas myöhään, mutta tähän on totuttu. Tämä on siis viikko sitte viikonlopulta, kun Juho, Jare ja Salla olivat meillä viettämässä lauantai-iltaa. Laurihan oli lähteny kotiin, niin otin tilaisuudesta kaiken irti! Ensin aloiteltiin iltaa syömällä tortilloja, nam. Sitten pelattii erä Aliasta, pari Satu ja Jare voitti tämän kovasta vastuksesta huolimatta. ( Juho ja Salla, kyllä te voitatte ens kerralla... ) Meillä oli myös keilausrata varattuna!

Pirteä kuski meillä.

"Minkä värisellä pallolla saisin täyskaadon..."


"Sinne ei kyllä mennä ikinä, hirvee teinimesta..." Senssiinhän me sitten päädyttiiin. Pakko kyllä sanoa, että porukka oli melko hyvänikästä siellä, ei siis mitään juuri 18-vuotta täyttäneitä vetämässä hirveitä kännejä, vaan ihan asiallista porukkaa. Lukuunottamatta niitä -93 poikia tanssilattialla, Salla muistat varmaan...

Ilta meni suurimmaksi osaksi tanssimassa ja nauttiessa puoli-ilmaisia juomia. Se on kyllä Senssissä hyvä puoli, että juomiset eivät kyllä saa kenenkää lompakkoa tyhjenemään illan aikana. :D Joskus pojat uusiksi, oli huippua, kun olitte täällä! :)

2 kommenttia:

juuho kirjoitti...

Hyviä kuvia taas. :D Oli kiva nähdä!

Satu-Riikka kirjoitti...

Hah, eikö! Niin oli, pitkästä aikaa :)