tiistai 16. elokuuta 2011

Mökkielämää ja ystäviä


Maanantaina tosiaan lähdin Ylivieskaan bussilla, joka oli siellä perillä 18.25. Käytiin siskon kämpillä pyörähtämässä, jonka jälkeen kauppaan ja sieltä sitten mökille yöksi! Oli oikein ihanaa vaihtelua sellainen normaali mökkielämä verrattuna tähän tylsän arkiseen kaupunkilaiselämään, hah. Ruokittiin ankkoja, käytiin äiskän kanssa saunomassa, syötiin iltapalaa ja sitten aikaisin nukkumaan!




Olishan nuo syöny ihan kädestäki, mutta en uskaltanu syöttää niitä iha niin läheltä... :D Yritin tämän jälkeen saada Unnasta hyvää kuvaa, mutta tulin siihen tulokseen, että se ei kovinkaa tykkää kuvailusta...



Miten niin vältteli kameraa? :D Ei kai... Tiistaina lähdettiin aikaisin aamulla, tai no jos 9 on aikaisin niin keskustaan. Äiskä meni töihin ja ite menin Terhin kämpille hengailemaan. Käytiin sitten aamupäivästä kiertelemässä Ylivieskan kaupat sekä kirpputori, mutta ei kai me mitään sieltä löydetty. Illaksi olin suunnitellu, että lähen Kalajoelle moikkaa Timoa, joten lähin siinä 4jälkeen ajelemaan sinne päin. Ensin kävin yhessä Kalajoen koruliikkeessä ostamassa uusia koruja, kun sain synttärilahjaksi sinne 50euron lahjakortin. :) Mukaan lähti sellainen sydänriipus sekä pinki korvikset!

Timolta jatkoin sitten Rautioon moikkaamaan Villeä, tämmöinen kiertoajelupäivä.

Ei ollut kiva ajaa muute pimeässä takaisin Ylivieskaan, kun lähdin vasta puolenyön jälkeen niin yöks en tykkää! Ajoinkin varmaan ihan mummovauhtia koko matkan. :D Et siinä meni tiistaipäivä ja totesin taas, että näitä ihmisiä näkee aivan liian harvoin... Ei kivaa.

Ei kommentteja: