perjantai 3. kesäkuuta 2011

Autoreissu

Yhdeksi päiväksi ne oli vuokrannut auton, jotta päästään vähän ajelemaan korkeimmille huudeille. Korkeimmillaan oltiin 1500metrin korkeudessa. Näkymät olivat kyllä sen mukaiset! Vaikka mieluummin oisin ottanut rusketusta rannalla, kun oli niin hyvä päivä… Mutta porukan mukana mentiin sitten tuonnekin. Aurinkoa voi kuulemma ottaa täällä Suomessakin, mutta se ei ole sama asia ottaa sitä välimeren rannalla, eihän? :D Tässä kuitenkin kuvia sieltä korkeuksista!







Yhdessä vaiheessa näkymät oli niinku Emmerdalesta, niin pieniä kyliä vuoristojen välissä. Miettihän sitä että ketkä hullut tuolla muka jaksaa vuodesta vuoteen asua… Kyllähän sitä ehkä kesän tuolla viettäis, mutta että sitten talvetkin niin kaukana kaikesta, niin ei kiitos. Sitten yhdessä vaiheessa tuli joku rakennus vastaan ja lähettiin käymään siellä vessassa, niin sisällä tajuttiin että se oli joku iso vuoristokoulu! Jotkut oikeesti käy siis koulua siellä korkeuksissa! Lauri mm. oli innoissaan nähdessä nämä viljelymenetelmät vuoristossa, mitä kerrosviljelyä sitten onkaan...

Sieltä sitten ajettiin yhtäkyytiä Saint-Tropeziin pariksi tunniksi. Lähdettiin Laurin kanssa kahdestaan johonkin suuntaan kävelemään, niin törmättiinkin ihmisjoukkoon, jotka odottelivat jotain. Turisteina kysyttiin sitten paikallisilta, että mitä siellä tapahtuu. Oli joku St. Tropezin vuosittainen juhla, josta saatiin sitten otettua kuviakin! Kovaa ääntä ainakin ne pitivät, kun siellä oli yks joukko miehiä ampumassa jollain vanhoilla pyssyillä + kaikki rummutus jne.





Päivän koonti: 12 tuntia takana, suurin osa autossa istumista, huutamista autossa, mäkkäriruokaa, jäätelöä, huonoa oloa serpentiiniteistä johtuen, naurua, valokuvia, eksymistä navigaattorista huolimatta, mököttämistä.. Kyllä illalla väsytti!

1 kommentti: