keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Lauantai

Lauantaipäivänä lähettii iskän ja Tarun kaa käymää Kokkolassa ku iskän piti käydä hakee specsaverilta silmälasit. Aamulla kerkesin myös käydä Ylivieskan kenkäkaupasta uudet työkengät (jotka on pitänyt hommata jo monta kuukautta, mutta ei oo löytyny). Kokkolassa käytiin kiertämässä vähän vaatekauppoja ja näin parii kaveria ja jäinkin sitten Timon kanssa kahdestaan shoppaileen ku iskä ja taru lähti ruokakauppaan. Ostin kolme pitkähiasta paitaa, topin ja läjäpäin nappikorviksia. Yksi paidoista oli ruutupaita, jota oon havitellu jo tosi kauan, mutta nyt löyty tosi kiva! :) Mun toinen kaveri Juhoki tuli Kokkolassa käymään, niin Timo lähti kotia ja olin loppu illan Juhon kanssa ja se heitti mut illalla kotia ku iskä ja Taru lähti jo päivällä. Oli huippukiva nähä pitkästä aikaa näitäki heppuja.Sitten vaari ja Vieno oli tullut meille illalla just pari minuuttii ennen, kun tulin Kokkolasta. Ne oli kotona sillä aikaa tehnyt kaikkea hyvää purtavaa; salaattii ja kahta erilaista jälkkäriä. Vaari ja Vieno tuli sit vähän niin kuin isänpäivän kunniaksi meille syömää. Meillä on Saksasta semmone raclette pannu ostettu joskus parikyt vuotta sitten jolla tehdään yleensä tällaisia ruokia:


Tämä on tällanen ihanan helppo tapa tehdä ruokaa, ja jokainen saa tuosta pannulta sitten napsia suoraan. Eipä oo paljo muilla näkyny tällasii, mutta on kyllä tosi kätevä. Me ollaan yleensä porukalla syöty aina uutena vuotena tällä myös. Jälkkäriks oli limejuustokakkua ja mustikkapiirakkaa, hyvii oli. Tarun avomies oli myös meillä niin pelattiin sitten neljästään yhtä lautapeliäkin, jonka ne oli ottanu Kouvolasta mukaan. Jopeki tuli illaks meille ja laulettii taas vaihteeks karaokee.

Sunnuntaina tultiin takas Jyväskylään, mää tulin Tarun ja Matiaksen kyydissä ja Lauri aamujunalla, koska sillä oli peli illalla. Nyt oon ollu jo kolme päivää töissä, eilen ja maanantaina kävin salilla ja tänään välipäivä. On paikat muutes aika jumissa, kun tuntuu ettei jaksa edes kävellä. En ole tainutkaan mainita, että mulla on ollut Elixiaan kuukauden kortti salille ja jumppaan tämän kuun alusta lähtien. Oon siellä käynyt noin 3-5 kertaa viikossa.

Ruetaan nyt kattoon salkkarit koneelta Laurin kanssa ja sen jälkeen nukkumaan, öitä!

Ei kommentteja: