torstai 21. maaliskuuta 2013

Viikonlopusta tähän päivään



Viikonloppuna äiti, iskä ja Terhi tulivat meille ja toivat myös Caran mukanaan Tarulle. Ensin perjantaina lähdettiin käymään Vaajakoskella Tarun ja Nikon kämppää kattomassa ja sieltä sitten lähes suoraan Cittariin. Siellä häämötti irtokarkit 5,99e/kg, pitihän niitä sitten kerätä melkeen se kilo. Syömään lähdettiin puol ysin maissa sellaiseen pizzeriaan kuin Damascus. Siellä on kyllä tosi hyvät ja isot pizzat ja kebabrullat! Illalla ei oikein muuta sitten tehtykkään ja lauantaina lähdettiin käymään enon ja sen vaimon tykönä Palokassa ja sieltä miehet lähtivät keilaamaan ja minä Terhin kaa käymään kaupungilla. Päivälliseksi oli herkkupihvejä muusin kera!



Illalla lähdettiin käymään parilla Hemingwaysissä, kun muut paikat oli lähes tupaten täynnä, niin se oli ainut paikka mihin me kaikki mahduttii. 

Sunnuntaina aamulla noustiin puol yhdeksän maissa kattoo Formulat! Mikä mahtava alotus kaudelle, hyvä Räikkönen! Porukat lähtivät puolen päivän maissa sitten viemään Caran Tarulle ja ajelemaan kohti Ylivieskaa. Nytte ne jo loikoilee jo etelän lämmössä... Jeejee. Olishan tuo ollu ihan kiva itekkin lähtee ulkomaille... Mutta ei löytynyt enää halpoja lentoja, niin pitää katella jotain reissua myöhemmin!

Huomenna lähdetään Laurin kanssa sen kaverin kyydissä Ruukkiin ainakin viikoksi, tullaan joko perjantaina ennen pääsiäistä tai sitten vasta pääsiäisen jälkeen takas. Ihana päästä pidemmäksi aikaa jonnekki muualle! Tälläkin viikolla oli kaks päivää töitä, sitten oon käynyt salilla ja Sallan kaa käytiin eilen Sokoksella 3+1 päivillä, mutta enpä ostanut mitään...
Nyt ajattelin ehkä syödä jotain ja ootella Lauria kotiin koulusta.
Sitten alkaa siivous ja pakkaaminen!
Kirjoittelen taas ku jaksan ja kerkeen, heippa!

Ei kommentteja: